Sky gemaakt, nu valse ontvanger, waar te ruilen?

De verkoper kan zijn geld terugnemen en de ontvanger retourneren en de ontvanger zelf omruilen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de verkoper dit te doen of hij wordt gevangen in een dergelijk misdrijf. Gebruik mijn site op eigen risico. Houd er rekening mee dat de koper de verantwoordelijkheid heeft om ervoor te zorgen dat de ontvanger legaal is. Als je dat niet doet, krijg je misschien een rechtszaak.

Hoe krijg je het? Haal het meeste uit je sky! Om dit product te krijgen, moet u het eerst kopen. Dit is erg belangrijk en je moet het regelmatig doen. Het bedrag dat u verwachten te betalen in het eerste jaar is afhankelijk van het land waar u woont, uw Sky-contract, de Sky-prijs in het land en de leeftijd van de ontvanger. U dus verwachten dat uw Sky-factuur zal stijgen met elke extra Sky-account. Daarna kun je alleen je Sky-account gebruiken voor Sky-pakketten. Om meer te krijgen, moet u eerst upgraden naar een actief account, dat het goedkoopste Sky-abonnement is, of u abonneren op de Sky-add-ons. Als u zich wilt abonneren op add-ons, volgt u deze link, waar u uw invoegtoepassingen selecteren, die u op elk gewenst moment wijzigen. Het is een goed idee om het direct na de aankoop van de ontvanger te doen, zodat u geen add-ons mist. Hier is de goedkoopste Sky add-ons: Sky 1/5 add-on (prijs $ 3,50 per maand 2 GB aan gegevens): 1 TB aan 4G LTE-gegevens. Dit is de minst dure Sky add-on in de line-up. Ik gebruik het op mijn iPhone 6s als enige 3G telefoon, maar ik kon het ook gebruiken voor mijn iPad 2, die ook een 3G mogelijkheid heeft. Het kost meer dan andere add-ons, omdat je een vergoeding te betalen elke maand. De andere twee add-ons in deze categorie zijn de nieuwe Sky 2 (prijs $ 4,99 per maand 4GB aan gegevens) en de Sky 1 add-on (prijs $ 6,50 per maand 6GB aan gegevens). Als u wilt dat de goedkoopste 3G add-ons kun je niet kiezen voor een goedkopere Sky 2 of Sky 1 optie, dus je moet de goedkoopste add-on. Voor de add-ons die ik heb gebruikt, heb ik alleen de Sky 2 optie gebruikt. Al met al is het een fatsoenlijk apparaat. Maar, zou ik de Sky 2 aanraden omdat het beter is dan de iPhone 5s.

Het kost veel geld. Als u geen bankrekening hebt, u het nieuwe Sky-pakket niet gebruiken en is het oude Sky-pakket nog steeds voor u beschikbaar. Dus je hebt een bankrekening nodig om de add-ons te krijgen. De add-ons zijn erg duur. Ze kosten u tot 1099 EUR voor de ontvanger. U een nieuwe set-top box en een aantal van de add-ons kopen als je daar korting op wilt. Nu kun je je afvragen: Wat kun je doen met Sky TV? Nou, je tv-programma's, video's of films kijken op Sky TV. U de Sky-apps gebruiken op uw tablet of smartphone en op uw laptop en smartphone. Dit is vermeldenswaard, in vergelijking met Wide Fit Enkellaars U Sky Sports en andere sportkanalen bekijken op uw slimme apparaten. Je zelfs Sky-films bekijken op je smartphone, tablets en laptop. Dit is wat maakt de Sky TV-service echt geweldig. Kortom: als u Sky TV wilt gebruiken op een tablet, smartphone, laptop of laptop en telefoon, dan kan dat. Als u Sky wilt kijken op een smart-tv, laptop of smartphone, moet deze apart worden aangeschaft. Hoe open geval van afstandsbediening?